Κάλεσε μας

+30 2382 031105

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Aπό το 1981 στον χώρο των ακρυλικών και πλαστικών προϊοντων.

Η γνώση και εμπειρία τόσων ετών σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα στα υλικά, την ποιότητα στις κατασκευές, την σωστή εξυπηρέτηση και τις καλές τιμές, αποτελούν τον συνδυασμό για το καλύτερο αποτέλεσμα.

– Με εξειδίκευση στα προϊοντα τροφίμων, η επιχείρηση plexiglass Καραμίγκος μπορεί να σας εξυπηρετήσει με καπάκια, δίσκους και βιτρίνες, σε πάρα πολλά σχέδια και διαστάσεις.
– Το plexiglass είναι ένα σύγχρονο υλικό με απεριόριστες δυνατότητες
– Η γκάμα των προϊοντων είναι μεγάλη και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.
– Τα προϊόντα μας (προϊόντα τροφίμων, stand για βιτρίνες, εξοπλισμός καταστημάτων, ειδικές κατασκευές, κ.α.) μπορούν να ικανοποιήσουν και να προσαρμοστούν σε όλες τις ανάγκες.

Είμαστε στην διάθεση σας
για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Είμαστε απολύτως προσηλωμένοι στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη μας. Με την 42χρονη εμπειρία μας στον τομέα των ακρυλικών και πλαστικών προιόντων, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική λύση και θα σας παράσχει την υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση που αξίζετε.

Ποιότητα

Καινοτομία

Εμπερία

Φαντασία

Με την Plexi Glass Καραμίγκος έχετε το πλεονέκτημα

Επιλέγοντας την Plexi Glass Καραμίγκος, ανοίγετε τον δρόμο για ανεξάντλητες δυνατότητες στον κόσμο του Plexi Glass. Με την πολυετή εμπειρία μας, σας προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις plexi glass. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνίτες σχεδιάζουν και κατασκευάζουν προϊόντα υψηλής ποιότητας που εντυπωσιάζουν με την αισθητική, την αντοχή και την ακρίβεια τους. Με εμάς, αποκτάτε το πλεονέκτημα της εξειδίκευσης, της εξατομίκευσης και της αξιοπιστίας. Είμαστε δίπλα σας για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και να υλοποιήσουμε την επόμενη κατασκευή σας με αριστοτεχνικότητα και επιτυχία.